Kirjailija Nita Prose
Suomentaja Katariina Kallio
Kansi Eija Kuusela
Alkuteos The Mystery Guest
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523761834
Ilmestymispäivä 24.03.2025
Sidosasu E-kirja
Sarja Huonesiivooja 2
Kirjastoluokka 84.2

Hotellivieras

Älä häiritse – murha ja muita sotkuja siivottavana

Nita Prosen Hotellivieras jatkaa tarinaa omintakeisesta huonesiivoojasta, ja tällä kertaa Molly sotkeutuu kuuluisan kirjailijan kuolemaan Regency Grand -hotellissa.

Molly Gray kantaa ylpeänä johtavan huonesiivoojan nimikylttiään työvuoroissaan Regency Grand -hotellilla. Hotellin maine kuitenkin tahriutuu, kun kesken tärkeän tilaisuuden, eräs vieras – kuuluisa jännityskirjailija J. D. Grimthorpe – kaatuu kuolleena teehuoneen lattialle.

Kun epäilykset pyörivät hotellin käytävillä, on selvää, että kultareunusten alta löytyy likaa. Etsivä Stark, Mollyn vanha vihollinen, tutkii tapausta ja käy selväksi, että kyseessä oli mitä julkein murha. Epäiltyjä riittää, ja kaikki haluavat tietää, kuka kirjailijan tappoi. Oliko se Lily, uusi palvelustyttö? Voisiko herra Preston, hotellin rakastettu ovimies, salata jotain? Ja onko Molly todella niin viaton kuin miltä hän näyttää?

Molly tietää, että vain hänellä itsellään on avain mysteeriin. Mutta sen avaaminen tarkoittaa, että hän joutuu miettimään lapsuuttaan, pölyistä vanhaa taloa ja kaikkea sitä, mitä on siivonnut muististaan. Sillä Molly tietää J. D. Grimthorpen salaisuudet…

Cover

Lisää kirjailijalta

Huonesiivooja
Kirja,Sidottu
Huonesiivooja
Kirja,Pokkari
Hotellivieras
Kirja,Sidottu