Kirjailija Leena Huovinen
Kansi Anna Makkonen
Genret Henkilökuvat ja elämäkerrat Tietokirjat Tulossa
ISBN 9789524035996
Ilmestymispäivä 05.03.2025
Sidosasu Kirja,Sidottu
Kirjastoluokka 99.1

Suorituksesta vapaa alue

Elämän ymmärtäjä

Suorituksesta vapaa alueon Leena Huovisen muistelmateos, jossa on runsaasti monipuolista pohdintaa ihmisyydestä, tästä ajasta ja elämästä huippu-urheilun ja yliopiston maailmassa.

Leena Huovinen on Helsingin yliopiston pappi ja Suomen virallinen kisapappi, joka on matkannut huippu-urheilijoiden mukana heidän tuekseen urheilukisoihin jo kahden vuosikymmenen ajan. Työssään sekä yliopiston että huippu-urheilun maailmassa hän on kiinnostavalla aitiopaikalla näkemässä, mihin tulevaisuuden Suomi on suuntaamassa.

Kirjassaan Suorituksesta vapaa alue Huovinen kertoo, millaista työ erilaisten henkisten paineiden alla toimivien ihmisten parissa on. Hänen puoleensa on käännytty paitsi suorituspaineiden vuoksi myös henkilökohtaisissa kriiseissä ja muun muassa yksinäisyyden ja riittämättömyyden tunteiden vuoksi. Huovinen haluaa tarjota kohtaamilleen ihmisille kaikkien paineiden, suoritusten ja pyrkimysten keskellä tilan, jossa ei katsota titteleitä, mitaleja, saavutuksia, omaisuutta, ulkonäköä, uskontoa, seksuaalista suuntautuneisuutta eikä sukupuolta.

Cover