Kirjailija Bruce Hood
Suomentaja Veli-Pekka Ketola
Lukija Markus Bäckman
Kansi Simon & Schuster
Alkuteos The Science of Happiness
Genret Hyvinvointi ja terveys Tietokirjat Tulossa
ISBN 9789524036238
Ilmestymispäivä 28.02.2025
Sidosasu Äänikirja
Kirjastoluokka 17.3

Onnen tiede

Seitsemän oppituntia hyvään elämään

Vuosikymmenten tutkimuksen tulos muuttaa käsityksemme onnellisuudesta

Maailman johtava onnellisuuden asiantuntija ja kehityspsykologi Bruce Hood kertoo kirjassaan Onnen tiede seitsemän oivallusta parempaan elämään.

Me kaikki haluamme olla onnellisempia, mutta usein olemme itse oman onnemme esteenä. Kun olemme liian keskittyneitä itseemme ja puutteisiimme, saatamme vertailla itseämme muihin emmekä näe kaikkea hyvää elämässämme.

Onnen tieteessä psykologi Bruce Hood osoittaa, että avain hyvinvointiin ei ole omista tarpeista huolehtiminen vaan ympäröivän todellisuuden parempi huomioiminen. Hood esittää seitsemän yksinkertaista mutta elämää mullistavaa oivallusta, joiden avulla voimme murtaa omaan itseen kohdistuvat negatiiviset ajatusmallit ja suunnata huomion asioihin, joilla on todellista merkitystä.

Kirja perustuu vuosikymmenien neurotieteelliseen ja kehityspsykologiseen tutkimukseen, ja se muuttaa radikaalisti käsityksiämme hyvinvoinnin perusteista. Selkeiden, käytännöllisten oivallusten avulla Hood osoittaa, miten tieteen löydöksiä hyödyntäen muutamme ajatteluamme – ja elämäämme – paremmaksi.

Cover

Lisää kirjailijalta

Onnen tiede
Kirja,Sidottu