Kirjailija Annukka Vauhkonen
Kansi Satu Kontinen
Genret Tietokirjat Tulossa
ISBN 9789524036245
Ilmestymispäivä 12.02.2025
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja Hidasta elämää
Kirjastoluokka 17.3

Matka itsesi puolelle

Kohti myönteisempää minäkuvaa

Annukka Vauhkosen Matka itsesi puolelle on myötätuntoiseen halaukseen ottava opaskirja, joka auttaa päästämään irti ylisuorittamisesta.

Itsensä kuunteleminen ei ole aina helppoa. Joskus on haastavaa ylläpitää lempeää mielentilaa ja olla vaipumatta ankaraan sisäiseen puheeseen. Kun on ajanut itsensä loppuun, voi olla vaikea uskoa itseensä, saati rakastaa itseään. Kuinka asettua itsensä puolelle silloin, kun omat henkiset tai fyysiset voimavarat ovat vähissä?

Hyvinvointivalmentaja Annukka Vauhkonen opastaa kirjassaan Matka itsesi puolelle, miten luottaa itseensä silloinkin, kun on oman jaksamisensa rajoilla tai vaikeuksien keskellä. Hidasta elämää -kirjaperheeseen kuuluvan teoksen harjoitusten avulla löydät rohkeutta rajojen asettamiseen, omien negatiivisten uskomusten ravisteluun ja myötätuntoisemman sisäisen äänesi vahvistamiseen. Kirja muistuttaa lempeästi, miten voit vihdoin irrottautua jatkuvasta ylisuorittamisesta ja löytää oman suuntasi kohti myönteisempää minäkuvaa. On tullut aika aloittaa matka itsesi puolelle!

Cover