Kirjailija Dan Jones
Suomentaja Markus Harju
Kansi Susanna Appel
Alkuteos Essex Dogs 2
Genret Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524030724
Ilmestymispäivä 04.02.2025
Sidosasu Äänikirja
Sarja Essexin koirat 2
Kirjastoluokka 84.2

Talven sudet

Karu sota repii Essexin koiria erilleen

Dan Jonesin historiallisen toimintasarjan toinen osa Talven sudet jatkaa palkkasoturijoukon tarinaa satavuotisen sodan melskeissä.

Elokuu1346. Crécyn eeppisen taistelun ruhjomina ja verisinä Essexin koirina tunnetut sotilaat rämpivät taistelujen – ja oman elämänsä – raunioilla. Loveday yrittää pakkomielteisesti etsiä kadonnutta kapteenia ja kamppailee saadakseen koirat ruotuun. Romfordia vainoaa menneisyyden kauhistuttava hahmo, ja Scotsman syöksyy juomisen, väkivallan ja itsesäälin syövereihin.

Mutta uusi taistelu on alkamassa, ja Koirat lähetetään piirittämään Calaisin kaupunkia. Kuningas Edvard on määrännyt, ettei yksikään englantilainen lähde Ranskasta, ennen kuin Calais on tuhottu. Päästäkseen kotiin on Essexin koirien selviydyttävä armottomasta talvesta, joka on tappavampi kuin mikään taistelukenttä…

Dan Jonesin räjähtävän toiminnantäyteinen Talven sudet jatkaa Essexin koirat -kirjassa alkanutta tarinaa satavuotisesta sodasta. Historiallinen romaanitrilogia herättää eloon keskiaikaisen Euroopan ja sen vimmaiset sotatantereet ja on täydellistä luettavaa Bernard Cornwellin ja Conn Igguldenin faneille.

Cover

Lisää kirjailijalta

Essexin koirat
Kirja,Sidottu
Talven sudet
Kirja,Sidottu